Jdi na obsah Jdi na menu
 


Viktotia Ž - SK ZČE"5" 4:3 Brašna 2, Bláha

12. 5. 2015

Zahajovací sestava:

                                Radek

                  Kraft                     Bláha

                               Nozar

                 Brašna                  Dejmek

      ________________________________________

                        Černík, Kubísek           

 

Mám k zápasu dvě věci!!!!!!!!

Prohra 4:3 mě vůbec ale vůbec netíží. Jen mohlo padnout gólů víc:-) třeba 9:8 nebo tak nějak.

Kluci to dle mého názoru odmakali. I Když ke konci některým docházely síly (nedostatek tréninků) tak bylo vidět že holkám o dvě hlavy větší nechtějí nic darovat.

Dobrý zápas odehrál , D.Brašna, D.Nozar, H.Bláha, K.Dejmek, P.Kraft(i když jsou tam věci co se mi nelíbí ale nemůžu odepřít že makal), Radek v bráně !!!!!!! A POZOR DĚLAL TO CO JSEM CHTĚL JÁ !!!!!!!

 

!!!!!!!!!!!!!!!!  TAK A TEĎ TA DRUHÁ VĚC CO MÁM NA SRDCI  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nepřeju si aby kdokoliv z rodičů při zápase křičel jak na vlastního kluka tak na ostatní kluky rádoby nějaké pokyny co má na hřišti dělat.

pak je naprosto zbytečný to co si říkáme s klukama my před a během zápasu. Příklad Radka. Radek ač pustil tři totožné góly tak ode mě hned v šatně dostal pochvalu. Ptáte se za co?????? Za to že se držel toho co jsem od něj chtěl. A bohužel případ Radka mě donutil se k tomu vyjádřit. Protože jsem viděl Radka při jedné situaci kdy vzal balon na nohu a snažil se udělat soupeři kličku a zamotal se do toho a skoro z toho byl gól v naší síti. NO A CO!!!!! TAK BY BYL GÓL. Ale tohle já chtěl po Radkovi ať dělá. Ať se snaží hrát a to že se to nepovede tak se nic neděje. Kluci jsou ve věku kdy by se měl výkon stavět nad výsledek a to nejde bez toho, aby si něco zkusili a získali trochu sebevědomí nemluvím ale o tom že v každém zápase a tréninku by měli makat a bojovat na 100 % a Radek je jeden z těch který se snaží poslouchat a pracovat na sobě. A právě u toho jsme že když pak někdo na něj zakřičí co děláš tak to hraj rukama a tak dále. TAK TOMU KLUKOVI TO MOC NEPŘIDÁ. za prvé má v hlavě pak guláš jestli udělal co měl a za druhé Radek to opravdu nesl špatně. Byl si vědom toho že dělá co má ale lidi okolo na něj křičí že dělá vše blbě. Ty děti jsou pak zmatení. Ale tohle platí u všech. Radek byl jen dnes vzorový příklad. 

z toho vyplívá že hluk a křik v podobě fandění ANO!!!!! a hluk a křik v podobě pokynů NE!!!!!

A další věc. !!!!!NEEXISTUJE !!!!!!! aby během zápasu hráči odcházeli k Vám rodičům. K tomu nemam víc co dodat. Prostě se to už nestane!!!