Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK ZČE 2004 - SK ZČE 2005 0:1

16. 4. 2015

Tento zápas je zase jedním z těch, který se hodnotí velmi dobře a s potěšením a hlavně s vědomím že cesta kterou jdeme je správná. Do zápasu s našimi o rok staršími kamarády z klubu jsme vletěli stejně jako do toho s Rokycanama, ale s jedním velkým rozdílem a to že s Rokycanama jsme ze dvou šancí dali jeden gól tak našima 04 jsme si vytvořili řadu velmi dobrých příležitostí, nastřelili jsme dvě břevna, tyč a další šance a gól si 04 nakonec dali vlastní, ale to co tomuto gólu předcházelo bylo naprosto tak jak má být. Vojtův velmi dobře kopnutý roh a Honza P. s Martínkem byli tam kde mají být a se štěstím se podařilo dotlačit nějakým způsobem gól do branky. V prvním poločase jsme tentokrát hráli dobře nejen dozadu ale i dopředu z čehož jsme my trenéři měli ještě větší radost než minulý týden. Druhý poločas jsme se dostali trochu pod tlak zvláště v jeho začátku, ale cca po 10 minutách jsme si opět vytvořili nějaké příležitosti kdy jsme mohli ještě nějaký gól přidat. Celkovému výkonu by v tomhle zápase slušel malinko jiný výsledek, protože kluci včera hrálli všichni FAKT DOBŘE :-).

Ale dneska na tréninku jsem jim hned řekl že takovéhle výkony po nich budeme chtít každý zápas a jen tak se budeme zlepšovat a proto musíme trénovat víc, častěji, s větší chutí z čehož budou určitě mít radost nejen kluci ale hlavně i rodiče :-) :-) :-) :-)

Za včerejší výkon právem patří klukům velká pochvala a užít si jí mohou až do pondělka kdy jedeme do Přeštic a budeme po nich chtít takovýto výkon zopakovat.

Zahajovací sestava:

                                   Radek

                    Pleticha               Lhoták

         Šplíchal              Gožo              Domanský

                      Brejcha                    Olach

__________________________________________________

                     Vetengl, Lacina, Nový, Lhoták

Ještě přidám komentář trenéra našich "04"

Blahopřejeme našim mladším spoluhráčům, kteří nám zejména v prvním poločase ukázali, že umí hrát velmi dobrý fotbal a zaslouženě šli do vedení po rohovém kopu, kdy jsme si míč srazili do branky, ale dále jsme měli i štěstí, kdy nám nastřelili dvě břevna a jednu tyč. V druhém poločase se naše hra zlepšila, začali jsme mít přeci jen malou převahu, ale mladší kluci nám ukázali, jak se bojuje o vítězství. Zase  máme o čem přemýšlet, respektive už nelze přemýšlet, ale začít konat.