Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK ZČE "A" Zruč 10:4 Olach 4, Šplíchal 3, Lhoták 2, Gožo

9. 10. 2013

V pondělí v zápase se Zručí předvedli kluci po většinu zápasu velmi dobrý bojovný výkon kdy první čtyřce se dařilo fotbalově a druhá předvedla velmi dobrý bojovný výkon a co je ještě lepší obě čtyřky se podíleli 5 góly na našem vítězství. Chtěl bych aby takovýhle výkon předváděli i proti silnějším soupeřům. Bohužel i v tomto zápase byli momenty kdy jsem přišel o nějaký ten vlas ale to k tomu asi patří a v tomto zápase z 80% převažovali ty lepší momenty a pokud budou kluci poslouchat!!!! a pracovat na sobě budou ty lepší momenty převládat i proti silnějším soupeřům.

Maty - v pondělí v některých momentech předvedl, že pokud chce tak mu to jde i mimo území brankáře, kdy velmi dobře vyběhl a dobře přihrál. Chtělo by to zrychlit a zpřesnit rozehrávku a soustředit se na hru celé utkání, protože zrovna v zápase jako byl ten v pondělí toho na chytání moc neměl.

Domča N. - Domča odehrál v pondělí opět velmi slušný zápas a pokud přestane dělat kličky do hráče a zbytečně tahat balon bude stále platnějším hráčem a to bude velmi důležité až budeme hrát na větší hřiště abychom měli co nejvíce výborných hráčů.

David - David pokud je pod tlakem  hraje dobře. V pondělí měl v zápase opět velmi dobré momenty ale i momenty kdy mě nějaký ten vlas vypadl. Pokud mu "nešlapu na krk" neběhá a nebojuje a hraje jen když má balon. Ze začátku zápasu hrál jen sám na sebe ale čím jsme hráli déle byl lepší a lepší.

Vojta Vojta předvádí v poslední době stabilně velmi dobré výkony a je na něm vidět že dobře trénuje poslouchá a snaží se dělat co se mu řekne a to se odráží na dobrých výkonech v zápase. Zlepšit by měl hru dopředu kdy se občas zbytečně zbavuje balonu a jen ho odkopne místo aby přihrál a věřit si při střelbě na branku.

Martínek,Fanda,Tadeáš,Honza - Jak to nazvala Kačka fantastická čtyřka předvedla v určitých chvílích jak se má hrát fotbal a ikdyž z některých akcí nepadl gól matně mi to připomělo BARCELONU v určité chvíli hráli se Zručí BAGO a vůbec jim nepůjčili míč. Viděl jeden druhého, nahrávali si na jeden dva doteky dostávali se před prázdnou branku po hezkých akcích a bylo opravdu na nich vidět že to není jen náhoda.  Takhle by měli ale hrát i proti soupeřům který jsou silnější než Zruč. Martínek se občas schovával ve předu, Fanda musí najít ten správný okamžik kdy nahrát a kdy to vzít na sebe a zakončit sám, Tadeáš lepší odhad na balon a nenechávat si hráče za zádama, Honza na pravé straně obrany strašně moc zbytečně stracených balonů a špatných přihrávek a zbytečně nestartovat na hráče, který si ho obhodí a jde sám na bránu.  Jěště z jednoho momentu jsem měl radost a to z toho přímého kopu kdy Honza s Fandou o sobě věděli o chtěli ho takhle zahrát a i kdyby se jim to nepovedlo je to výborný příklad toho že nehrajou na náhodu ale co dělají většinou chtějí.

                   Nejlepším hráčem zápasu proti Zruči:

                         Fantastická čtyřka