Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK ZČE "7" - Přeštice "B" 3:2 Brejcha, Nový, Gožo

19. 5. 2015

Zahajovací sestava:

                                   Harant

                    Pleticha               Sieber

        Šplíchal             Gožo          Domanský

                        Vetengl        Olach

     ________________________________________

           Lhoták, Nový, Novák, Brejcha, Radek

Včera to byl tak trochu zátěžový zápas nervového systému nás trenérů kdy od začátku zápasu kluci nehráli skoro vůbec nic z toho co předváděli v posledních týdnech. Kluci z Přeštic byli důraznější, rychlejší,a efektivnější v zakončení a poločasový výsledek byl naprosto zasloužený. Včera jsme si v prvním poločase nevytvořili skoro žádnou příležitost, nenahráli jsme si neobešli jsme hráče jeden na jednoho, báli se v soubojích, které jsme také prohrávali. Po poločasovém průvanu se to ve druhém poločase trochu zlepšilo, ale my víme jak kluci hrát umí a včera to nebylo zdaleka to jak je známe. Konečný výsledek 3:2 byl včera proti houževnatě bojujícímu a rychlému soupeři z Přeštic doslova vydřený. Dneska jsem začal opačně a napsal nejdříve věci které se mi vůbec nelíbyly a začalo to už při rozcvičování na které se kluci vůbec nesoustředili.

A teď z druhé strany žádný tým nedokáže hrát po celou sezónu v top formě a nádherný fotbal, na tož 10 letí kluci jako jsou Ti naši, kteří až na malé výjimky hrajou na jaře ve výborné formě, předvádějí krásné akce a střílí moc pěkné góly a včera si vybrali asi trochu špatný den co ale bylo naprosto výborný, že dokázali až do úplného konce bojovat a rvát se o vítězství. Zápas kdy od začátku vedete 2 až 3:0 je relativně snadný daří se vám nahrávky kličky střely, ale v zápase jakým byl ten včerejší kdy se od začátku klukům nedařilo kazili jednoduché věci které normálně nekazí dokázali bojovat a dřít až do úplného konce kdy dokázali otočit nepříznivý výsledek 0:2 a vyrovnat na 2:2 a odměnou za tu bojovnost a vůli po vítězství jim byl chvilku před konce Fandovo gól na 3:2. Za stavu 2:2 jsme se nechtěli s remízou smířit a poslali na hrot do útoku Šplíchyho aby svojí rychlostí zkusil ještě strhnout vítězství na naší stranu a Honza P. měl za úkol v posledních asi 3 minutách hledat právě jeho dlouhými přihrávkami do volného prostoru aby mohl Šplíchy využít své rychlosti. Nakonec z toho byla asi nejhezčí akce zápasu kdy po ose Honza, Šplíchy, Fanda poslední zmíněný dokázal z voleje trefit vítězný gól.

Včera klukům patří pochvala za bojovnost a velkou vůli po vítězství.

Teď nás čekají poslední tři řekl bych mega zápasy ( Kohouti"A", naše 2004 a FC Rokycany) a já jsem přesvědčený že s tímhle bojovným duchem pokud k tomu přidáme fotbalovost, kterou kluci na jaře předvádějí tak v těchhle rozhodujících zápasech v boji o titul nejsme úplně bez šance.