Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK ZČE "7" - Prazdroj 1:4 Gožo

21. 9. 2014

         Zahajovací sestava:                                          

 

                                                               Radek

                              Pleticha                    Lhoták

                  Šplíchal                 Gožo                   Domanský

                                Marcel                Olach

              __________________________________________________                                       

                        Sieber, Novák, Nový, Lacina, Vetengl  

 

  Dnešní   zápas je zapotřebí asi zhodnotit ze dvou pohledů a to jeden z toho herního projevu, který dneska kluci předvedli a který vůbec nebyl špatný. Naopak v prvním poločase jsme Prazdroj skoro k ničemu nepustili a ve předu jsme si vypracovali relativně dost příležitostí na to abychm vstřelili nějakou branku, ale bohužel se nám to povedlo pouze jednou. V prvním poločase jsme až na malé výjimky byli ve všem lepší, všude včas, hráli jsme po zemi na jeden dotek, hráli po stranách, dokázali se prosadit jeden na jednoho a myslím si že opravdu bylo na co koukat jen ty góly nám chyběli a na ty se bohužel fotbal hraje. Bohužel jsme ve druhém poločase nezačali nejlépe a po našich chybách šel Prazdroj do vedení, kdy dokázal z pěti šancí dát 3 góly. Čím déle však zápas trval tak jsme my byli zase ty lepší a znovu si vytvářeli šance ale opět se nám bohužel nepovedlo žádnou proměnit. Čtvrtý gól do naší sítě už byl jen důsledek toho že jsme se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat a vzadu hráli na jednoho obránce.

Druhý pohled na dnešní zápas je bohužel pohled na výsledek a prohrát 4:1 bylo dneska pouze o našem proměňování šancí a jediném hráči Prazdroje, který nás dokázal přetlačit. Bohužel právě s Prazdrojem, Chrástem a Smíchovem, který nás čeká přiští týden se budeme prát o čtvrté postupové místo do jarní části soutěže.

Ale myslím si že na takovýchhle zápasech a výkonech v nich se dá stavět a věřím že nás to posune zase o kousek dál i když samozřejmě takováhle porážka velmi mrzí :-)