Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK ZČE "7" - FC Rokycany 3:3 Lacina, Olach, Nový

25. 4. 2015

Tak tohle byl zápas na, který asi dlouho nezapomenu a to nejen kvůli výkonu, který kluci hlavně ve druhém poločase předvedli, ale hlavně kvůli penaltovému rozstřelu o bonusový bod, který skončil také 2:2 a nikdo si tuhle skutečnost neuvědomil až později, kdyžjsme o tom přemýšleli jak to vlastně bylo. Po domluvě s rokycanským trenérem si penalty o ten jeden bodík kopneme v Rokycanech při odvetě.

Ale raději zpět k výkonu na hřišti :-) ve středu to byl zápas ve kterém šlo o průběžné 1. místo v tabulce proti silným Rokycanům od kterých jsme na podzim dostali docela velké příděli. V první poločase to ještě taková paráda nebyla a poločasový výsledek 1:2 byl spravedlivý. Kluci byli všude pozdě, báli se cokoliv udělat, zbytečně se zbavovali balonů nebo naopak, když měli přihrát šli s balonem do hráče o, který hned přišli a byli jsme velmi nedůrazný v osobních soubojích. Jakmile ale jsme začali hrát to co umíme bylo to v určitých chvílích prvního poločasu také v pořádku. Výborné je že i v tom první poločase bylo na klukách vidět že chtějí bojovat a s nepříznivým výsledkem něco udělat.

To se nám povedlo ve druhém poločase kdy jsme sice dostali ještě třetí gól, ale posledních 10 minut druhého poločasu už bylo zcela v naší režii a bylo se opravdu na co koukat. Každý odvedl na hřišti maximum a všichni hráli opravdu velmi dobře a v tomto hodně dobrém zápase jsme mohli klidně vyhrát, protože v posledních 5 minutách jsme měli minimálně 3 velmi dobré příležitosti ke vstřelení 4 gólu. Konečná remíza byla nakonec na úkor prvního poločasu spravedlivá.

Po Přešticích kdy jsme také nehráli v prvním poločase úplně dobře se velmi těším na to až takhle budeme hrát zápas celý, a pokud budou kluci takhle pokračovat nemusíme se "bát" už žádného soupeře i když je o nějaký ten rok starší. Letos o jeden až dva příští možná o 2 až 3 :-) :-) :-)

V každém případě za druhý poločas velká pochvala a i trenérský kolega z mladšího dorostu pan Vodrážka, který druhý poločas viděl řekl že to bylo hodně dobré :-) :-) :-)

Zahajovací sestava:

                                   Kalina

                    Pleticha               Sieber

        Šplíchal       Olach       Gožo         Domanský

                                  Brejcha

     ________________________________________

                    Vetengl, Lhoták, Nový, Lacina