Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK ZČE "5" - Chotíkov 10:3 Dejmek 3, Pingert 3, Lhoták 2, Nozar 2

27. 8. 2014

Než začnu hodnotit zápas s Chotíkovem tak bych na úvod chtěl říct pár věcí. Přešli jsme letos na větší hřiště a i u 5+1 by se měly dodržovat naše pokyny a postavení hráčů. Stále je to nesmyslné pobíhání po hřišti tam a zpět. A bohužel je to jen a jen o trénování. To jen na úvod.

A k samotnému zápasu.

Moc se mi líbila hra dopředu. Pochvalu si zaslouží Domča Nozar. Soupeře zlobil v podstatě celý zápas a i bych se nebál říci, že si soupeř s Domčou občas nevěděl rady:-) Ze všech gólů co jsme dali tak  více jak polovinu připravil a sám ještě dva góly přidal. A nebyly to žádné náhody. Takže určitě Domča Nozar náš nejlepší hráč na hřišti.

Za to bohužel hra dozadu je jedno velké neštěstí. Tam je veliký problém. A je to jen a jen o tom úvodu co jsem psal. Hra dozadu neměla hlavu a patu, byl to guláš. Ale i nějaké to pozitivum v defenzivě se našlo.To že jsme dostali ,, jen 3 góly,, je zásluha Ondry Nového a Radka v bráně který se opravdu při některých zákrocích vytáhl. A i tady při té hře dozadu bych si opět troufl říct, že nebýt Ondry a Radka tak zápas výsledkově nedopadl takto jednoznačně.

Na soustředění budeme pilovat:-)

Góly

David Lhoták   2

Pingi                3

Domča Nozar  2

Kája D.            3

a neopomenul bych 6 gólových nahrávek Domči Nozara :-)