Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Slavia Praha - SK Petřín Plzeň 7:5 Gožo 2, Žemlička, Křemenák, Kolářík

1. 5. 2017

Tak tenhle zápas bych rozdělil na dvě naprosto odlišné části.

První část:  to bylo prvních 30 min kdy jsme propadli naprosto ve všem z čeho se skládá výkon fotbalisty. Prohrávali osobní souboje, byli všude pozdě, nedokázali si přihrát, nechtěli jsme běhat ( nebo ano ale až když už bylo pozdě ) a můžeme být rádi že slávisté ještě některé šance nevyužili a výsledek z našeho pohledu 0:5 byl ještě dobrý.

Druhá část: dalších 60 minut. O přestávce dostali kluci jak už to býva zvykem vynadáno a ono to najednou začalo zase fungovat. Najednou slávisti přestávali mít na všechno čas, začali být i oni pod tlakem, my jsme se začali dostávat do šancí, začalo nás být plné hřiště, napadali jsme soupeře už na jejich polovině a postupem času jsme začali diktovat tempo hry. Bohužel jsme nedokázali našich vypracovaných šancí využít po dvou našich zmařených šancí přišel trest v podobě dalších dvou obdržených gólů, ale důležité bylo že kluci nepřestávali hrát a dokázali dát Slavii 5 gólů a poslední třicetiminutovce ani jeden nedostat. Když to shrnu tak nechápu proč si musí nechat vynadat a dát 5 gólů aby začali běhat a hrát to co po nich chceme a to co umí, protože ta 60 minutovka byla opravdu výborná a možná kdyby zápas trval ještě nějakých 20 minut možná bychom to dokázali otočit anebo třeba možná začít hrát od první minuty wink.

Pouze takové zápasy a výkony budou kluky pousouvat dál. Takže když v mém věku zapomenu na těch prvních 30 minut tak to byl fakt dobrý zápas yes.