Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Petřín Plzeň U16 - SK Petřín Plzeň U17 4:3 (1:2)

14. 5. 2021

 

SK Petřín Plzeň U16 - SK Petřín Plzeň U17 4:3 (1:2) Hofman 2, Frank, vlastní

Po vítězném mači nad U19, jsme vyzvali o rok starší kolegy z U17. Předchozí duel z prosince loňského roku vyšel lépe pro nás, kdy jsme zvítězili 5:4. I z toho důvodu se jednalo o prestižní utkání, kdy nám U17 chtěla vrátit porážku. Ale ani tentokrát se jim to nepodařilo a my jsme po velmi dobrém výkonu zvítězili opět  těsným výsledkem, tentokrát 4:3. V poločase jsme sice prohrávali 1:2, ale ve druhém poločase stav otočili a po zásluze vyhráli. Mezi střelce se zapsal dvakrát Hofman, jednu branku zaznamenal Frank a jednu si dal soupeř sám. Náš výkon chvílemi snesl velké fotbalové  měřítko a je vidět, že přes covid pauzu kluci opravdu makali jak měli, což jim ve dvou vítězných zápasech přineslo pomyslné kýžené ovoce. 

Branky: Hofman 2, Frank, vlastní

Sestava: všichni

Za týden, nás čeká zápas s mladší U15, tak doufejme, že se dál povezeme na vítězné vlně a i tentokrát si připíšeme další ceněné klubové vítězství. 

Do konce kalendářní fotbalové sezóny 2020/2021 nás čeká turnaj pořádaný fotbalovým klubem Hořovice, kdy v období od 22.5.-20.6.2021 sehrajeme o víkendech celkem pět zápasů, kdy postupně změříme síly s týmy Hořovic, Sedlčan, ABC Bráník Praha, odvěkým rivalem z Rokycan a turnaj uzavřeme zápasem s "oblíbeným" Pískem. Bude to taková malá náplast nad covid poznamenanou nedohranou soutěží, kde jsem si počínali velmi dobře a byli velkým favoritem na celkové vítězství.