Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Petřín - SK Slavia Praha 4:7 Pleticha 2, Gožo, Hofman

2. 10. 2016

V sobotu jsme hráli zápas proti jednomu z nejlepších mužstev téhle soutěže pražské Slavii a ikdyž jsme prohráli tak to byl dosud nejlepší výkon, který jsme zatím předvedli a kluci se přesvědčili, že i proti mužstvům z slavných klubů lze hrát. Každý zápas začíná 0:0 ikdyž u nás tohle pravidlo neplatí, protože my potřebujeme prohrávat, abychom začali hrát. Slavie proti nám postavila polovinu týmu sestavenou z ročníku 2005 a druhou z 2006 plus dvě 2007 ( které byly obě opravdu výborné ). Bohužel jsme hned v prvních vteřinách zápasu po špatné rozehrávce prohrávali 1:0 a za chvilku už to bylo 2:0 pro Slavii a začínal jsem se bát že dopadneme jako ostatní tými a Slavie nás vyprovodí velkým přídělem, ale pak jsme najednou začali bojovat rvát se o každý balon a hlavně hrát fotbal a odměnou nám byly dva góly Honzy P. a Hofyho a do přestávky se šlo za vyrovnaného stavu 2:2. Druhou třetinu jsme sice prohráli 2:0 ale výkon už byl výborný a škoda neproměněné penalty za stavu 2:3 kterou jsme mohli vyrovnat a hned z protiůtoku jsme inkasovali na 2:4. Ani ve třetí třetině kluci nesložili zbraně a hráli na plný plyn až do konce a kdy se trefil Honza P. jak jinak než hlavou po Hrdlovo rohu a Fanda uklidil balon krásně levou nohou k tyči mohl konečný výsledek 4:7 v posledních vteřinách upravit Honzík Domanských ale zaváhání soupeřova gólmana nevyužil.

V každém případě si všichni kdo nastoupili zaslouží velkou pochvalu za to co předváděli v sobotu na hřišti, ALE je zapotřebí to co umí a jak to umí předvádět  po celý zápas a ne třeba jen v jedné třetině.

I v tomhle zápase zaslouží tři hráči o trochu větší pochvalu a to Fanda, Honzík D. a Honza P. , kteří odehráli největší porci minut v zápase a už po několikáté v řadě táhnou náš tým svou hrou a bojovností.

Kdo byl v sobotu na zápase a viděl kluky hrát proti Slavii musel být spokojený jak s tím co se dělo na hřišti tak i nádhernou atmosférou která kluky určitě hnala za lepším výkonem a doufám že to bude takto pokračovat a ikdyž jsme prohráli tak právě takovéhle zápasy budou kluky posouvat dál.

Takže v sobotu pro všechny včetně rodičů na tribuně

FAKT DOBRÁ PRÁCE !!!!!!!!!laughlaugh

Zahajovací sestava:

                             

                                      Jankovič

                        Pleticha              Domanský

              Hrdlička        Gožo        Klein       Sieber

                                        Vetengl

________________________________________________

   Brejcha, Novák, Lhoták, Olach, Kural, Hofman