Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravné zápasy

18. 8. 2019

FK Baník Sokolov - SK Petřín Plzeň  4:1 (Frank)

Po letním soustředění v Kovářské jsme o víkendu měli naplánované dva zápasy. V sobotním utkání jsme se na hřišti Sokola Stráž u Tachova utkali s Baníkem Sokolov. Po náročném soustředění kluci odehráli slušný zápas ale na Baníkovce to nestačilo. Ty působili  čerstvejším dojmem, lépe se pohybovali. Nám se nedařila kombinace a kazili jsme i jednoduché přihrávky. O jediný náš zásah se postaral Martin Frank, který využil nedorozumění zadáků soupeře.

 

SK Petřín Plzeň - FK Tachov 14:1

V neděli jsme změřili síly s Tachovem, který hraje krajský přebor. První poločas nebyl z naší strany extra povedený, nemohli jsme se dlouho gólově prosadit. Na klukách byla vidět únava, ale pořád se jedná o přípravu a platí zde pravidlo "Těžce na cvičišti lehce na bojišti". Kluci si s únavou poradili velmi dobře a postupem času zcela ovládli dění na hřišti a s chutí si zastříleli. 

 

TJ Junior Praha - SK Petřín Plzeň  0:5 (Trojan 2, Hönig 2, Pleticha)

V týdnu jsme cestovali do Berouna, kde jsme sehráli utkání s Juniorem Praha, nováčkem české divize žáků, který potkáme i v soutěži. Od začátku jsme na hřišti dominovali, ale díky špatné předfinální fázi jsme se dlouho nemohli prosadit. Nedařila se nám kombinační hra, kdy jsme se opakovaně dopouštěli chyb v rozehrávce, kazili jsme jednoduché přihrávky. Ve druhém poločase se naše hra zvedla, přidali jsme branky a zaslouženě vyhráli. Dvěma zásahy se blýskl Lukáš Trojan, který náš tým posílil z Viktorie Plzeň. 

 

FC Viktoria Plzeň U14 - SK Petřín Plzeň  3:5 (Hofman, Hönig, Salák)

Nejpoveděnější přípravný zápas jsme o tomto víkendu sehráli s Viktorkou Plzeň U14, za které nastoupil náš bývaý hráč Honza Domanský.  Z obou stran se hrál rychlý kombinační fotbal, který se musel přítomným divákům líbit. První poločas vyzněl lépe pro Viktorku, druhý pro nás, kdy jsme všechny naše branky vstřelili v druhém dějství utkání. Dvakrát se nám podařilo snížit na rozdíl jedné branky, ale soupeř si vedení svou aktivní hrou pohlídal.

 

FC Tempo Praha - SK Petřín Plzeň  4:1 (Olach)

Poslední přípravný zápas jsme odehráli ve sportovním areálu Darovanský dvůr proti Tempu Praha. Jediným naším střelcem byl Martin Olach, který pohotově zakončil hezkou přímočarou akci. Zápas jsme ztratili v posledních 15 minutách, kdy jsme si nedokázali poradit se superrychlým protihráčem, který se podílel hned na třech brankách Tempa. Generálka nám vysledkově nevyšla, ale herně jsme nepropadli, zvlášť když jsme nebyli kompletní a museli jsme si výpomoc s hráči U-14.