Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kohouti "B" - SK ZČE "5" 6:1 Marcel

2. 10. 2014


Zahajovací sestava:
 
                                                         Radek

                                  Bláha                                     Kraft

                                                      Šplíchal

                                 Marcel                               Pingert  
                           ______________________________
                               Černík,  Nozar, Dejmek, Brašna
 
Zápas s Rokycanama probíhal v podstatě podle očekávání.  Kluci z Rokycan nás přehrávali kombinačně a byli lepší na balonu.Ale nezačali jsme vůbec špatně. Při hře dozadu to nebylo špatné a trošku té bojovnosti tam bylo. Ale hra dopředu měla velké nedostatky. Tam už bohužel ta bojovnost byla malá. Chyběla kreativita při hře dopředu.  Jen jsme nakopávali balony a nebo Šplíchy to vzal na sebe a chtěl projít celé hřiště sám až do brány.  Báli jsme se v osobních soubojích a chyběl pohyb. A to jsem si myslel že dnes byly Rokycany k poražení kdyby jsme přitvrdili a byli trošku více hladový po gólu.  Nicméně pochvalu zaslouží Radek. Měl několik obtížných zákroku a i nohama to nebylo zlé, jen to zrychlit. 
 
A ještě na konec prosba k rodičům.  Netahejte kluky při zápase ke klandru a neříkejte jim co mají dělat.  A ani na ne nekřičte co mají dělat, kde mají běhat a tak dále. Fanděte, povzbuzujte to je pro kluky dobrý. Ale když před zápasem a mezi střídáním klukům něco řekneme a potom se na ně křičí něco jiného tak neví koho mají poslouchat a jsou zmatení. Není to dobře.       
 
Tohle je hodnocení trenéra Káji středečního zápasu v Rokycanech a komentář k věcem které se odehráli.
 
Tohle jsou věci, které škodí hlavně samotným klukům. Rodiče kteří stojí za lajnou nebo sedí na tribuně absolutně neví co jsme si řekli před zápasem nebo o poločase v šatně a kluci neví kam vlastně mají běhat nebo co dělat a pak je zápase akorát chaos. Pokud některý z rodičů myslí že jeho syn málo běhá nebo bojuje tak je naprosto v pořádku na něj zakřičet " BĚHEJ, BOJUJ, SNAŽ SE ...... atd" ale rozhodnně ne buď vzadu nebo vepředu vlevo nebo vpravo. Raději  během cesty domů mluvte o tom co jsme po nich chtěli, co jsme jim říkali a následně co kluci z toho dělali na hřišti. Bohužel nám někdy přijde že někteří absolutně neví když vyjdou z kabiny ven co mají dělat, protože se před zápasem nesoustředí a nevnímají co je zapotřebí. To že si s nimi budete po zápase povídat co měli dělat a co ve výsledku dělali je třeba cesta k tomu aby nás lépe vnímali a soustředili se na FOTBAL.