Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Benešov - SK Petřín 5:2 Sieber, Kolářík

23. 4. 2017

Dnes mám velkou potřebu sem dnes něco napsat a to bez ohledu na úvodní sestavu, výsledek nebo střelce gólů. Kluci dnes předvedli výborý výkon a to bez ohledu na to jak krutý se konečný výskedek se někomu bude zdát. Fotbal se samozřejmě hrajmě góly a to jsme my dneska prostě nedokázaly proměnit, ale to je jedno velké ALE !!!!!!!!! Od první minuty kluci předváděli výborný výkon, který v určitých fázích soupeře převyšoval o jednu třídu. Hrálo se pouze na jednu branku a jen a jen naše nemohoucnost v proměňování šancí a přinejmenším diskutabilní verdikty rozhodčího nás dovedly do konečného výsledku. Můj názor na fotbal je te, že opírat se pouze a jen o výkony dviu až tří hráčů je vlemi krátkozraké a pokud kluci budou pokračovat ve výkonech jako dnes tak za tři čtyřy roky budou úplně někde jinde a o to nám nebo alespoň mně jde aby za pár let dokázaliy týmy jako byl dnes Benešov porážet opřený o pár nevychovaných arogantních jedinců byť dnes rozdílových hráčů. Nakonec bych chtěl doplnit pro mne na jednu stranu absolutně deprimujícím, ale na druhou stranu naopak povzbubuzujícím prohlášením uzavřít tuto zprávu o dnešním zápase a to je prohlášení rozhodčího, kdy jsem za ní po zápase ve kterém jsem já ( světu div se ), ale neřekl ani slovo jsem se zeptal na dvě penalty proti nám mi řekl obě stoprocentně byly jsem mu řekl ok a ty dvě co měly být pro nás jsem dostal odpověď nejste v Plzni mě odzbrojilo od dlších poznámek zvláště když jsem se dozvěděl že stejnou odpověď dostal náš vdoucí a vedoucí od našich 04 !!!!!!!

Je to hodně smutné že tohle se děje v mládežnickém fotbale, ale jsem přesvědčený o tom že pokud takhle kluci budou pokračovat, že takovéhle týmy jako Benešov v budoucnosti sfouknou jako svíčku :-)

Za dnešek patří všem veliká pochvala a doufám že takhle budeme pokračovat dál. Takhke klidně prohraju s vámi celou sezónu tu letos příští rok a možná ale opravdu možná i tu další :-) :-) .-)