Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Tempo Praha - SK Petřín Plzeň 4:5 Kolářík 2, Gožo 2, Křemenák

14. 5. 2017

Po velkém debaklu a zklamání co se výkonu týká v zápase s Viktorkou nás v sobotu v poledne čekal zápas na Tempu v Praze se soupeřem se kterým bychom se měli měřit nejen co se výkonu týká ale i výsledku. Příprava na tento zápas nebyla v týdnu úplně optimální ať už co se marodky týká ( Hrdla - zraněné oko ze zápasu s Budějovicemi, Radek zraněná pata ze čtvrtečního tréninku, David střevní potíže a nakonec největší smůla Tadeáš kterému v pátek operovali zlomenou ruku a pro kterého sezona skončila a kterému přejeme brzké uzdravení a návrat do týmu) , ale také co se přístupu některých hráčů týká jak k tréninku tak k ostatním povinnostem ( omluvenky, potvrzení, nošení věcí na trénink atd.).

Prvních 10 min. min navědčovalo tomu že budeme pokračovat v tom co jsme na Viktorce skončili a v týdnu zdárně pokračovali. Během chvíle jsme opět prohrávali 2:0 a ikdyž jeden gól jde pouze na Kubovo hlavu tak i ostatní byli bez pohybu, nasazení a jakékoliv vůle hrát fotbal a hlavně chtít s nepříznivým výsledkem cokoliv udělat. Po těchto úvodních minutách a po trochu zvednutém hlasu na lajně při střídání jsme se začali konečně prosazovat a mít i nějaké šance. Začali jsme běhat a hra se začala vyrovnávat a chvilkama jsme začali mít navrch a na hřišti už v tu chvíli nebyl nikdo kdo by se nerval o každý balon a o to něco s nepříznivým výsledkem něco udělat. Kluci z Tempa byli sice idividuelně lepší ale my jsme dokázali, že fotbal hrát umíme vytvářeli jsme si spoustu docela dobrých příležitostí ze kterých jsme mohli skórovat. Nejlepším úsekem kdy jsme byli lepší a dali jsme góly byla druhá třetina a konečný výsledek 5:4 v náš prospěch je sice asi vzhledem k tomu kolik si hráči Tempa vypracovali šancí trochu šťastný ale určitě ne nezasloužený právě proto jak kluci hráli jako tým a dokázali velkou vůli po vítězství.

Včera ale rozhodla ještě jedna věc nebo spíš hráč a tím byl Matěj Harant a ikdyž jsme měli spolu v týdnu rozhovor mezi 4 očima  tak Matěj v poslední době chytá v zápasech velmi dobře  a vrcholem byl zápas včera kdy nám prostě tohle vítězství vychytal a já doufám že bude nejen pokračovat v takovýchto výkonech ale že na sobě začne pořadně pracovat, aby byl ještě lepší smiley

Kluci za včerejšek zaslouží od 10 min všichni velkou pochvalu a doufám že ve zbývajících dvou zápasech se Spartou a Příbramí budeme v tomhle trendu pokračovat.

Včera byla během zápasu ještě jedna věc kterou bych rád zmínil a to nejprve rozhodčím uznaná branka, kdy Matěj chytil míč ještě před čarou naše protesty vůbec nezabrali  a rozhodčí si trval stále na svém, že branka platí a i hráči Tempa už slavili a šlo se na půlku tak za brankou stojící jeden tatínek nejprve křičel gól a pak řekl rozhodčímu že Matěj chytil míč opravdu před čárou a rozhodčí gól odvolal. A ikdyž to viděli všichni a to i trenéři Tempa tak on byl jediný nebo možná první kdo to řekl a za to potom co jsme již letos zažili (Benešov) opravdu smekám.