Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chrást - SK ZČE 5:2 Gožo,Domanský

9. 5. 2013

Tak jsme na jaře prohráli první zápas a možná že je to dobře abychom si nemysleli že nám se to stát nemůže. Ke konci zápasu a hned po něm jsem byl hrozně naštvanej raději to píšu slušně protože jsme vůbec nebyli horší než Chrást a to hrál každý tak 50% toho co hrál v minulých zápasech a toho co umí. Nejvíc mi vadilo to že většina vůbec nedělala to co má a co říkám od té doby co kluky trénuji. Proto dnes nejlepšího hráče vyhlašovat nebudu.

Na druhou stranu je mi jasný, že kluci jsou malý začínají se fotbal učit a mají absolutní právo a je to i asi normální že občas takovýto zápas odehrají. Většinou se nedaří jednomu nebo dvěma nám se bohužel v Chrástu stalo že se nedařilo nikomu a nidko neposlouchal a nedělal to co má.

Měli jsme v zápase chvilku kdy se nám podařilo dotáhnout se na rozdíl jednoho gólu, ale asi nám to nebylo souzené dneska v Chrástu vyrovnat a ještě k tomu nám odskočili na dva góly po smolném Tadeášově vlastenci. Ale Tadeáši nic si z toho nedělej vlstní gól si dali jiní hvězdy a kdo nic nedělá nic nezkazí :-) a to platí pro všechny v pondělí vyklepneme Lhotu a bude opět všechno v pořádku a to je na fotbale to pěkné že pokud se jeden týden něco nepovede jde to hned druhý týden opět napravit. Odpočiňte si přes víkend potrénujte doma s rodiči :-) a v pondělí sraz pro nominované v 16.30h na hřišti SK ZČE.