Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohemians Praha 1905 - SK Petřín 3:8 Klein 2, Kural, Pleticha, Gožo, Vetengl, Hrdlička, Novák

28. 9. 2016

V dnešní dohrávce jsme jeli do Prahy s tím, že jakýkoliv bodový zisk by nechal klokany za námi a v případě vítězství bychom se dostali na 5.místo v tabulce.

Bohužel tak jak to u nás bývá zvykem jsme dostali běhěm pár minut 2 góly a ani hra nevypadala vůbec dobře. V tu chvíli jsem si říkal že jestli budeme takhle pokračovat tak jich dostaneme 10 !!!! Zatím nevím proč se nám začátky zápasů nedaří, nedokážeme se soustředit, vyhrávat souboje, hrat to co umíme atd.... Po minulém zápase jsem zaslechl, že je třeba kluky motivovat, aby hráli od začátku. CO JE DO PRČIC VĚTŠÍ MOTIVACÍ NEŽ HRÁT NEJVYŠŠÍ SOUTEŽ V DANÉ VĚKOVÉ KATEGORII !!!!!!!!!!

Je to na každěm jak se dokáže připravit na zápas ale nemám na mysli fyzickou nebo fotbalovou přípravenost, ale tu psychickou to co se děje u kluků v hlavě. Mají plnou hlavu pokémonů a já nevím ještě čeho a trvá nějakou dobu něž se dostanou do zápasu.

Ale teď k tomu co se dnes dělo na hřišti. Prvních 10 minut bylo špatných a většina kluků, byla hlavou asi ještě v autobuse, ale čím déle zápas trval bylo to lepší a lepší a konečný výsledek 8:3 v náš prospěch byl naprosto zaloužený. A ikdyž proti nám nastoupili kluci o rok mladší byli na balonu velmi dobrý a v útočné fázi velmi nebezpečný. Postupně jsme si vytvářeli šance a co byl rozdíl oproti předešlým zápasům dávali jsme z nich góly. Dneska jsme naše branky vstřelili po kráských akcích a podílelo se na nich 6 hráčů což u nás nebývá zvykem a je jenom dobře.

Po dnešním zápase mám radost za Vojtu Kleina kteému to tam 2x spadlo a nebyly to góly jen tak ledajaké. První uklidil krásně k tyči a druhý po Filipovo V. krásné nahrávce nekompromisně pod víko.

Další dva góly které padly po krásných akcích byl Fandovo na 2:2 který padlo po krásné kombinaci na jejímž konci byl krásný centr Vojty Kurala a Fanda hlavou zavěsil k tyči. A druhý kdy se po našem rohu k odraženému balonu dostal Tadeáš a krásným centrem našel Honzu P., který hlavou v pádu zvýšil v tu chvíli na 4:2.

Ale i další 4 góly, které jsme dnes dali ať už Filipovo V., Matějovo N., Adamovo H. nebo Vojty Kurala byly krásně sehrané a musely potěšit všechny rodiče, kteří s námi cestovali.

Pochvalu dneska zaslouží krom prvních deseti minut celý tým, ale 4 jména která zaslouží ještě o něco víc pochválit jsou Honzík Domanský, David Lhoták, a především "vypůjčené" 06 Vojta Kural a David Jankovič, který dneska zachytal opravdu výborně a chytil klokanům minimálně 5 tutových šancí.

Zahajovací sestava:

                             

                                      Jankovič

                        Pleticha              Domanský

              Hrdlička        Gožo        Klein     Vetengl

                                         Hofman

________________________________________________

   Brejcha, Novák, Sieber, Lhoták, Lacina, Olach, Kural