Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. kolo turnaje - Pohár hejtmana 2017/18

5. 10. 2017

Druhé kolo  Poháru hejtmana 2017/18 se odehrálo ve sportovním areálu TJ Sokol Kralovice, kdy nás v miniturnaji tentokrát čekaly týmy: FC Rokycany, domácí Kralovice a SSC Bolevec Plzeň. Jednotlivé zápasy se hrály  1 x 25 minut, kdy jsme postupně hráli se všemi třemi týmy.

K prvnímu utkání jsme nastoupili proti SSC Bolevec, kdy jsme od úvodních minut byli jasně lepším týmem a byla otázka času, kdy vstřelíme první gól. To se povedlo ve 4 minutě Pletichovi, kterého pěknou přihrávkou oslovil Gožo a prvně jmenovaný  střelou o tyč nedal brankáři z Bolevce žádnou šanci. Pak jsme několikrát selhali v koncovce, až v 18 minutě jsme se mohli radovat podruhé. Olach zachoval při zakončení klid a špičkou kopačky obstřelil vyběhnutého brankáře, kdy zužitkoval průnikovou přihrávku od Franka. V poslední minutě zápasu se opět prosadil Olach, kdy využil zpětné přihrávky od Goža, který před tím vymotal uprostřed hřiště tři protihráče. Bolevečtí si prakticky za celý zápas nevytvořili větší šanci,  takže stav 3:0 pro náš tým, byl vzhledem k vývoji utkání pro Bolevecké přijatelný.

Góly: Olach 2, Pleticha

Asistence: Gožo 2, Frank

 

Druhé utkání jsme sehráli proti týmu FC Rokycany, kdy jsme věděli, že to bude asi nejtěžší zápas v dnešním miniturnaji. Průběh zápasu to potvrdil, kdy se hrál po celou dobu vyrovnaný zápas s naší mírnou převahou. V osmé minutě jsme vstřelili jediný a zároveň rozhodující gól utkání, což byla odměna za naší aktivitu. Jeho autorem byl Frank, který dělovkou do levé horní části branky, po asistenci Hofmana, nedal brankáři Rokycan žádnou šanci. Pak jsme měli ještě dvě dobré příležitosti ke vstřelení druhé branky, kdy jsme opět selhali v koncovce. Soupeře jsme díky dobře hrajcí obraně nepustili do gólové šance, takže konečný stav zápasu  1:0 odpovídal celkovému dění na hřišti.

Góly: Frank

Asistence: Hofman

 

Poslední zápas jsme sehráli s Kralovicemi. Úvod nám vyšel podle našich představ, kdy se už v 2 minutě zápasu trefil Hofman, který po zpětné přihrávce Franka nedal domácímu brankáři  do protipohybu žádnou šanci. Ve 4 minutě to bylo už 2:0, kdy Pleticha vymyslel krásnou průnikovou přihrávku na Hofmana, který trefil z rychlého brejku tyč, kdy si ale odražený míč před brankou našel Frank a s uklizením míče do sítě neměl žádný problém. V 10 minutě oslovil Olach průnikovou přihrávkou Hofmana který si zakončením věděl rady a střelou na delší tyč rozvlnil síť po třetí. Dalšího zásahu jsme se dočkali v 17 minutě, kdy po přihrávce Olacha tvrdou střelou o tyč skóroval Frank. V 19 minutě jsme kopali pokotový kop, ke kterému se postavil Gožo a s přehledem proměnil. Autorem posledního zásahu byl Hofman, který gólem přímo z rohu završil svůj hattrick. Soupeře jsme nepustili do žádné šance, zápas se téměř odehrál na polovině domácích.

Góly: Hofman 3, Frank 2, Gožo

Asistence:  Olach 2, Pleticha, Frank

 

Miniturnaj v Kralovicích jsme vyhráli bez ztráty bodu se skórem 10:0 !!!

 

Sestava:                 

                                        Harant

                           Šiml    Žemlička -  Lhoták

                     Novák -  Nový     Pleticha    Hofman

                      Gožo -  Olach      Frank -  Brejcha

 

turnaj-kralovice.jpg