Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj Tachov 9.11.2014 4.místo

23. 11. 2014

ZČE-Nýřany    5:5

ZČE-Cheb      3:10

ZČE-Tachov   0:14
 
                             Radek
            Novák                        Lhoták
                               Gožo  
             Vetengl                           Brašna
       __________________________________
         Bláha,  Kraft, Nozar, Dejmek, Pingert
 
Turnaj v Tachově měl svá pozitiva ale i negativa.
V prvním zápase s Nýřanama jsem byl maximálně spokojen. Vynikající zápas od našich kluků ale i od soupeře a utkání bylo ozdobou turnaje. Sice dvou posledních týmů ale kvalitu mělo. Hodně mě kluci potěšili jak moc chtěli vyhrát. Povzbuzovali se navzájem, bojovali obe dvě pětky.  Kombinovali, mluvili. Opravdu klobouček za první utkání na turnaji. Tak to má vypadat. Stav 5:5 na konci nevím jestli hodnotit jako spravedlivý:-/ řekl jsem že Nýřany hráli také výborně, ale myslím si že v tomto utkání jsme asi měli 3body brát my. Bylo tam od nás více gólových šancí než u soupeře. A ta remízka bohužel byla i díky našemu nešťastnému vlastnímu gólu. Ale to se stává a hlavy se netrhají. VŠE PŘEDČIL PŘEDVEDENÝ VÝKON!
 
Další dva zápasy se nesly ve stejném duchu . Bohužel oba dva nám nevyšly. Soupeři byli kvalitou jinde než my. Ale i tak si myslím že jsme mohli uhrát lepší výsledky. Bylo tam bohužel vidět ze jakmile nic nevycházelo tak kluci byli trošičku frustrovaní. Ale i tak tam byla bojovnost. Bylo to těžké ale něco tam bylo.
Akorát bohužel co se mi nelibilo při těchto dvou zápasech je to že zmizelo povzbuzování a bylo tam spíše to že ja už chci na hřiště oni to zkazí nemůžu se na to divat.
 
tohle je špatně. Jsme parta a ta tahne za jeden provaz.
da gól jeden......ne dalo ho ZČE ,,05,, vsichni se radujou
da si vlastní gól jeden......ne dostanou ho všichni ZČE ,,05,, a je třeba toho jedince podpořit a nic se neděje a jedeme jako parta dal a ten vlastnak odcinime.
 
To bylo pro me negativum. Celkem zásadní. Protože tahneme za jeden provaz.
 
Musím i napsat našeho nej hráče turnaje a tim byl David Lhoták.