Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj Klatovy 4.místo

21. 12. 2014
Úvodní sestava:
                                    Harant
 
                       Pleticha            Lhoták 
 
                        Vetengl             Olach
_______________________________________
Sieber, Lacina, Šplíchal,  Novák,  Domanský 
 
 
1 . zápas 
ZČE -Klatovy    1:3    gól  Olach
 
Měli jsme výborný vstup do turnaje. Klatovy jsme přehrávali a vytěžili jsme z toho gól,  ale pak někdy kolem poloviny tohoto zápasu jsme neuvěřitelně polevili a soupeř dle mého názoru zaslouženě otočil stav utkání a my jsme si nevěděli rady a nedokázali jsme už odpovědět i přes to že jsme hráli se třemi útočníky. 
 
2.zápas
FC Písek -ZČE      1:1  gól  Vetengl 
 
Chtěli jsme odčinit porážku z úvodního utkání a výsledkově se nám to podařilo jen z poloviny.  Nezačali jsme vůbec dobře ale s přibývajícími minutami se odhodlání kluků nechat na hřišti vše stupňovalo. Opravdu poslední minuty jsme meli tlak ale nepodařilo se zlomit zapas na naší stranu. Pokud by jsme hráli s takovým nasazením celý zápas  tak by byl pro nás vítězný. 
 
3.zápas
ZČE -Okula Nýrsko    2:1   góly  Šplíchal,  Pleticha 
 
Naše první výhra na turnaji. Nebyl to moc pohledný zápas ale pro nás se šťastným koncem. Dostali jsme vcelku brzo gól. Opetjsme začali vlažně a až tak od poloviny zápasu jsme zase pomalu stupňovali tlak . Vítězství to bylo vice méně ubojované. Moc fotbalové krásy jsme nepředvedli ale bojovnost tam byla. Vítězný gól jsme dali po pěkně kopnutém přímém kopu o který se postaral Honza Pleticha. 
 
4.zápas
ZČE - Viktoria Plzeň   1:0   gól  Šplíchal 
 
Zápas proti Viktorce byl opět o bojovnosti a nějaké hezké akce tam chyběli. Gól mohl padnou na obou stranách a my jsme byli v tomto utkání ti šťastnější. Je pravda že náš vstřelený gól patřil mezi ty šťastné, ale na druhou stranu kdyby Honzík Šplíchal vypustil napadání soupeřova brankaře tak ten gól nepadl.
 
5.zápas
Sparta Praha-ZČE   1:1  gól  Šplíchal 
 
Do posledního zápasu jsme šli s tím že hrajeme o medaile. Při kousku štěstí mohla být i stříbrná. Ale bronz nám zaručovala výhra a to se nám bohužel nepodařilo. Sparťani byli velice šikovní na balonu a měli trošičku navrch. Ale určitě jsme nezaostávali. Utkání bylo velice vyrovnané a bojovné. Bylo na klucích vidět jak se ženou za tou medailí a kdyby k bojovnosti přidali více fotbalové krásy tak to tam bylo. Nehledně na to že gól který jsme inkasovali padl z akce která měla být přerušena autem v náš prospěch. Sice se nám podařilo vcelku rychle srovnat, a to když si Honzík Šplíchal vychutnal  sparťanského brankáře a krásným lobem uklidil míč do sítě. Měli jsme šance ale nepadlo to tam.
 
 
Takže závěrem. 4. místo na turnaji v Klatovech.
 
Nejméně obdržených branek ze všech mužstev.( na tom má podíl každý )
Herně se mi to až tak moc nelíbilo protože vím(víme), že kluci umějí hrát pohledný fotbal a dokážou pěkně kombinovat. To nám bohužel chybělo celý turnaj.
Ale i přes to že opravdu klukům nevycházelo vše jak si představovali.
Tak musím smeknout za to že bojovali a opravdu drželi jako parta a před každým zápasem si sami mezi sebou říkali jak chtějí vyhrát, že musí bojovat a snažit se hrát i když to na hřišti vlastně každý zapas tak nevypadalo.
Vždy se to jen stupňovalo a závěrečné minuty byly famózní v tom jak vzájemně drželi spolu a podporovali se a chtěli aby to tam padlo.