Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj Cham 1.místo + Rokycany 1.místo

3. 1. 2016

Takže nejprve bych rád všem popřál všechno nejlepší do nového roku a doufám že se nám bude dále dařit jako na sklonku roku minulého a na začátku toho letošního.

Nejprve vezmu turnaj v Chamu. Po základní části turnaje už jsme pomalu chtěli jet domů někteří už měli možná nastartovaný auta a už byli na odjezdu. Je pravda že začátek turnaje a to hlavně první a třetí zápas se nám vůbec nepovedl. Je úplně jedno kdo nebo čí to je chyba ale jsme jeden tým a ten společně vyhrává ale také prohrává. Chyby děláme všichni a je důležité se z nich poučit a nedělat je. V prvním zápase s Konzellem  kluci nehráli vůbec špatně ale bohužel jsme nedokázali dát gól a soupeř dal z jedné střely dva góly. Ale hra nebyla vůbec špatná a o tom svědčí vypracované šance. Druhý zápas už jsme nějaký gól dali a 4:1 pro nás už bylo lepší. O postup jsme si to v posledním zápase rozdali s domácím Chamem bohužel po chybách brankáře jsme prohráli což je blbý ale na druhou stranu bych právě v takovém to zápase chtěl vidět a to hlavně od některých hráčů aby dokázali povzbudit jeden druhého a nadávat nebo někomu něco vyčítat můžeme po zápase. Mezi hráče kteří by měli povzbuzovat ostatní a hecovat je patří Honza P., Fanda, Vašík. Já doufám že právě tito kluci se tohle dokážou naučit a potáhnou ty ostatní. Co bylo na tomhle turnaji výborný že kluci se dokázali po tomhle naprostým propadáku zvednout a odbojovat a odmakat zápas s Regensburgem, který ve své skupině neprohrál a v semifinále jsme ho porazili 1:0 po absolutním týmovém výkonu. Ve finále na nás čekali Klatovy a 3:0 pro nás už bylo i co se výkonu nasazení a hry týká v pořádku. Takže jsme mohli po hodně rozpačitém začátku jet do MEKÁČE :-) spokojený.

______________________________________________________________

Turnaj v Rokycanech měl podobný začátek jako ten v Chamu, ale tady se kluci vzpamatovali dřív a po úvodní prohře s Chotěšovem a takovém malém útlumu proti holkám z Viktorky to bylo v pořádku jak herně tak i co se nasazení týká hlavně oba zápasy s Kohoutama ( žlutí a modří ) byly výborný. Zápasy s Rokycanama mají vždycky svojí atmosféru a jsem rád že se klukům podařilo je v obou zápasech porazit a vítězství na turnaji bylo zasloužené, protože fotbal je týmová hra a ikdyž nemáme takové individuality jako Rokycany tak kluci po celý turnaj předvedli výborný týmový výkon. Bojovali jeden za druhého a rvali se o každý balon. A další věc která v Rokycanech rozhodla byl výkon Davida, kterého už jsem dlouho neviděl takhle hrát a doufám že mu o vydrží i na dále. Krom Davida předvedli hodně dobrý výkon Fanda s Tadeášem. Já doufám že se nám bude i nadále takhle dařit a tím vůbec nemyslím obě první místa ale celkové výkony. Raději bych tyto vítězství ( ikdyž samozřejmě potěší ) vyměnil za daleko více zápasů s kvalitními soupeři a bylo by úplně jedno že bychom prohráli. Příští týden na Zličíně nás čeká více kvalitních soupeřů a doufám že navážeme na výkony jako proti Regensburgu nebo oboum Kohoutům.