Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední zápas roku 2014 :-)

21. 12. 2014

V dnešním posledním zápase roku se proti sobě postavily dvě opravdu vyrovnaná mužstva. Tým v rozlišovacích tílkách vedený kapitánem Kačkou Brašnovou se skládal z hráčů: Brašnová K., Kraft Patrik, Brašna Dominik, Pleticha Jan ml., Nozar Dominik, Lhoták David ml., Pleticha Jan st.

A tým vedený kapitánem Jaroslavem Siebrem se skládal ze zkušených hráčů: Jaroslav Sieber, Dejmek Karel ml., Tadeáš Sieber, Dejmek Karel st., Vojta Lacina, Lhoták David st., Bláha Jan,

V průběhu zápasu roku došlo k malým změnám kdy tým Jardy Siebra posílil nadějný útočník Fanda Gožo st., který měl problémy s ranním vstáváním a trochu se opozdil a tým vedený Kačkou Brašnovou posílil mladý Fanda Gožo.

Protože Davidovi Lhotákovi došli trochu síly vystrčil kapitána Jardu Siebra z branky a ten zůstal na lavici náhradníků. Po velkých jednáních tento nadějný brankář Jarda Sieber nakonec posílil druhý tým a to se v průběhu utkání ukázalo jako rozhodující. V utkání nadprůměrné kvality se střídaly krásné akce na jeden dotyk s nádnerným uměním jednotlivců. Zápas po velkém boji v základní hrací době skončil 8:6 ve prospěch týmu Kačky B. a když rozhodčí nakonec nastavil ještě nějakých 5 min až do rozhodnutí na vítězný gól tak toto velmi zkušené mužstvo toto vítězství nakonec potvrdilo. laughlaughlaugh

Závěrem bych chtěl poděkovat všem kteří dnes na asi posledním tréninku tohoto roku byli za účast a předvedený výkon a popřát i všem ostatním krásné Vánoce a vše nejlepší do Nového roku.

Jan Pleticha, Karel Jakeš, Jakub Hačka