Jdi na obsah Jdi na menu
 


Halový turnaj Černošice 4.2.2018

5. 2. 2018

Úspěšně výsledkový týden jsme jeli zakončit na halový turnaj do Černošic u Prahy a doufali jsme v první místo. Turnaje se zúčastnilo 10 týmů, které byly rozděleny do dvou skupin. Los nám přisoudil skupinu "B" a týmy SK Všenory, FK Všeradice 1932, FK Slavoj Řevnice a TJ EMĚ Mělník. Ve skupině "A" byly týmy TJ Karlštejn, SK Dolní Chabry, TJ Sokol Křimice Plzeň, SK Kročehlavy Kladno a FC Mělník.  Hrálo se 1 x 12 minut,  počet hráčů 4+1.

1. SK Petřín Plzeň -  SK Všenory  7:0

První zápas jsme sehráli ve velké pohodě a od první minuty jsme šli hodně výrazně za prvním vítězstvím v turnaji. Soupeře jsme jasně přehráli a ukázali divákům v hale pěkné fotbalové akce. Prvního vstřeleného gólu jsme se dočkali už v 1. minutě a jeho autorem byl Hofman, který zužitkoval přihrávku od Franka. Pak se během necelých třech minut třemi trefami do černého prezentoval Frank, který před zakončením předvedl pěkné indviduální akce. Na první gól mu asistoval Hrdlička na zbylé dva Sieber.  V 9. minutě na 5:0 zvýšil  Hofman, který se blýskl rychlou individuální akcí po levé straně a přesným zakončením na zadní tyč. Poslední slovo v utkání si vzal Novák, který dvěma brankami stanovil konečné skóre zápasu na 7:0. Na oba góly mu přihrál Hofman.

Branky: Frank 3, Hofman 2, Novák 2

Asistence: Hofman 2, Sieber 2, Hrdlička, Frank

 

2. SK Petřín Plzeň  -  FK Všeradice 1932   3:0

Ve druhém utkání jsme vyzvali  tým ze Všeradic a začátek zápasu nám opět vyšel na výbornou. Novák se elegantně technicky uvolnil na pravé straně, předložil lahůdkovou přihrávku před branku Frankovi, který se v těchto situacích většinou nemýlí a v pádu rozjásal naše fanoušky poprvé. Tento okamžik nás ale spíše uspal a my jsme začali hrát bez pohybu, laxně a v hlavách kluků se nejspíš honila myšlenka, že půjde vše samo i bez pohybu. Tým ze Všeradic se ze studené sprchy oklepal a svou bojovností zaskočil. My jsme se nemohli dlouho gólově prosadit. Až v 7. minutě brankář Všeradic při rozehrání autu nastřelil dotírajícího Franka, od kterého míč doputoval do sítě. O minutu déle si po přihrávce Franka, Hofman pohrál s brankářem Všeradic a uzavřel střelecký účet zápasu na konečných 3:0. Nutno podotknout, že už to nebyl tak suveréní výkon, jako v prvním utkání. Chyběl tomu pohyb a přesnější kombinace.

Branky: Frank 2, Hofman

Asistence: Novák, Frank

 

3. SK Petřín Plzeň  -  FK Slavoj Řevnice  2:0

Třetí zápas nám herně vůbec nevyšel a dal nám zapomenout na výkony z předchozích utkání. Může nás pouze těšit zisk tří bodů do tabulky a tím zajištění prvního místa ve skupině a postup do finále. To bylo ale vše !!! Zápas pro nás vůbec nezačal špatně, protože ve 2. minutě to už bylo 2:0. Autorem obou golú byl Sieber, který snad jediný z hráčů snesl v tomto utkání přísnější měřítko. První gól vstřelil po krásném náběhu na rohový kop rozehraný Hofmanem, druhý přidal když se narážečkou s Hofmanem zbavil obránce a pohotovou střelou překonal brankáře Řevnic. Od této doby jsme soupeře sice přehrávali, ale finální řešení vzniklých situací byla doslova katastrofa. Kluci začali víc jak je zdrávo přidržovat na svých kopačkách míč, nahrávky byly až krajní řešení situace a na palubovce to spíše vypadalo jako skupinka individualit, kdy si chce dát každý gól a předvést svůj technický um, místo kompaktního týmu, který jde jasně za vítězstvím a fotbalem baví nejenom sebe, ale i diváky.

Branky: Sieber 2

Asistence: Hofman 2

 

 

4. SK Petřín Plzeň  -  TJ EMĚ Mělník  9:0

Po důrazném rozboru zápasu s Řevnicemi, kluci do čtvrtého utkání nastoupili s odhodláním napravit si reputaci a ukázat, že umí hrát týmově. To se jim podařilo a soupeře doslova přejeli, kdy se hrálo na jednu bránu, a to Mělnickou. Skóre zápasu otevřel Frank, který si se Žemličkou zahrál ťukes a mělnickou obranu oba dva doslova rozebrali. Druhou branku vstřelil opět Frank, který pohotovou střelou uklidil odraženný míč do mělnické svatyně. Třetí minuta rovnala se třetí gól Petřína a dokonaný hattrick Franka, který dorazil brankářem vyraženou střelu Žemličky. Minutu poté se trefil Hofman, který vystihl svým aktivním napadáním rozehrávku brankáře. V téže minutě se prosadil opět Frank, který otálejícímu obránci Mělníka sebral míč a se zakončením si věděl rady. V 6. minutě to už bylo 6:0 !!!, kdy Hofman zužitkoval krásnou přihrávku mezi obránce od aktivně hrajícího Hrdličky. Sedmou trefu měl na svědomí Sieber, kterému do náběhu posunul míč Hofman, prvně jmenovaný utekl všem obráncům a přízemní střelou nedal brankáři Mělníka žádnou šanci. V 10. minutě přidal náš osmý gól Novák, který po několika odrazech doklepl míč do mělnické branky po rohovém kopu Hofmana. Minutu poté jsme se radovali po deváté, kdy Hofman využil přesnou přihrávku od Hrdličky a tváří v tvář s brankářem se nemýlil. Do konce zápasu zbývalo pár vteřin, ve vzduchu visela pověstná "10", které se dožadovalo několik ne jenom našich  fanoušků hlasitým skandováním. Se závěrečnou sirénou však Hofman ve slibné šanci mělnického brankáře nepřekonal. 

Branky: Frank 4, Hofman 3, Sieber, Novák

Asistence: Žemlička 2, Hrdlička 2, Hofman

 

Finále:  SK Petřín Plzeň  -  FC Mělník   4:0    

Finalový zápas jsme nezačali moc dobře a hned v první minutě se blýskl dvěma těžkými zákroky brankář Martínek, po hrubých chybách v naší rozehrávce. To bylo ale ze strany soupeře vše. Na palubovce jsme začali dominovat a Mělník zcela přehráli. Ve druhé minutě proměnil s přehledem sólový nájezd Frank, kterému prostrčil míč mezi obráncemi do brejku Hofman. Minutu poté šli oba jmenovaní v rychlém přečíslení 2 na 1, vyměnili si přihrávkou míč a střelec prvního gólu se trefil i podruhé. Když si v 8. minutě mělnický obránce srazil do vlastní brány střílený centr Nováka o vítězi turnaje bylo rozhodnuto. O tečku finalového utkání se po přihrávce Nováka postaral Hofman. Předvedený výkon kluků pozitivně komentoval trenér Mělníka, slovy:  "To byla ale lekce rychlého, kombinačního fotbalu, díky".

Branky: Frank 2, Novák, Hofman

Asistence: Hofman 2, Novák

 

Halový turnaj v Černošicích jsme suveréně ovládli s plným počtem bodů s impozantním skóre 25:0 !!!, čímž jsme naplnili předpoklady papírového favorita turnaje.

 

cernosice2.jpg

 

 

 

 

 

cernosice3.jpg

 

 

 

 

 

cernosice1.jpg

 

 

 

 

 

 

     4.2.2018