Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dobřichovice 22.2.2015 4.místo

23. 2. 2015

Sestava:

 

       Radek Petr

Lacina           Bláha

Nozar           Brašna

___________________

      Černík, Kraft

 

Zápasy:

ZČE - Chabry    0:2 , 0:2

ZČE - Řepy       0:2 , 0:2

ZČE-Lety          1:0 , 0:2

Dnes to vezmu jednotlivě.

V.Lacina:

neodehrál jsi zlý turnaj ale zase jsi potřeboval tak tři zápasy k tomu aby jsi se úplně probral a pak to šlo. Moc se mi líbil tvůj odhad na balon. Ale bavili jsme se o tom už na turnaji a řeknu ti to ještě jednou. Krásně vybojuješ balon. Vyvezeš před jednoho, dva hráče a pak bez myšlenky a bez zvednutí hlavy odehraješ nikam a máme ztrátu balonu.

H.Bláha:

odehrál jsi takový svůj standart. Vzadu jsi to odbojoval a posbíral dost balonů. Byl jsi jeden z mála který ten turnaj trošku vnímal

D.Nozar:

chybí Ti tréninky a je to na hřišti vidět. Všechno je v přístupu nejen na tréninku ale i k fotbalu a co k němu patří.

D.Brašna:

Domino vím měl jsi to těžké proti klukům, kteří jsou o hlavu větší. Ale nesmíš se nechat otrávit tím že se Ti něco nepovede. Nepřestat hrát. Fotbal se hraje i bez balonu. Ale jinak bojoval jsi a odmakal jsi to. Nakopáno jsi dostal až až a ustál jsi to. Celkově od tebe to nebyl špatný turnaj

P.Černík:

Petře je na tobě vidět, že nemáš natrénováno. Rychlostně jsi nestačil, ale o tom jsme mluvili. Jinak byla tam místy dobrá hra tělem a vybojování balonu.Ale zase vybojovaný balon a pak bezmyšlenkovité odkopnutí balonu nikam.

P.Kraft:

opravdu nevím co ti říct protože když to řeknu tak to stejně nebudeš za pět minut vědět. Přišlo mi jako kdyby jsi tam s námi vůbec nebyl. Na hřišti jsi byl úplně ztracený a absolutně jsi nevěděl kde máš být. A my nemůžeme pořád křičet a říkat kde máš být. Když to jednoduše shrnu, tak jsi na hřišti vyloženě plaval. Bohužel

Radek:

Radku pochválil jsem tě už na turnaji a pochválím tě znova. Tak jak to u tebe víme tak na čáře výborný. Měl jsi několik těžkých zákroků a tvoje zákroky pomohly k tomu že jsme zápasy neprohráli více než 2:0. Ale zase a pořád dokola říkáme a říkat to budeme, že tvoje rozehrávka je špatná. Strašně dlouho to trvá a když už balon odehraješ tak dokážeš dostat spoluhráče do komplikací. Hraj si doma s balonem na noze. Neboj se toho. Protože i přes to že chceš být brankář tak v dnešním fotbale brankář bez toho aby uměl hrát nohama neuspěje. Ale jinak zaslouženě jsi obdržel cenu za nejlepšího brankáře turnaje. Žádný jiný brankář nepochytal to co ty.

 

A přece jen ještě i něco celkově k turnaji. Nejde hrát tak že ze 7mi kluků jsou přítomni 3. A vlastně jen oni to berou alespoň trošku vážně.

Nejde odehrát turnaj o 6ti zápasech a mi vstřelíme jeden jediný gól. Už jsem to říkal já i Honza několikrát. Klidně všechny zápasy na turnaji prohrajeme. Ale třeba 7:9 , 6:7 a tak dále a musí být od všech vidět snaha bojovnost a vůle. To nám chybí. Ne tedy u všech.

A opět věřím tomu že zase až do večera a  ještě další dny nad tím přemýšlíme jen my s Honzou, štve nás to a kluci už ani neví že někde hráli a bohužel v některých případech je jim to úplně jedno. TO SE MI(NÁM) NELÍBÍ!!!!!!!!!

............ a hlavně je to špatně nejen pro mančaft ale především pro vás.