Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Spálené Poříčí 2022

23. 7. 2022

Letošní letní soustředění bude opět probíhat ve Spáleném Poříčí bydliště našeho trenéra Máry, kde se nám loni velmi líbilo. Fyzickou část letní příůravy jste velmi dobře zvládli v individuálních trénincích a v Poříčí se budeme věnovat hlavně herní části na nádherném hřišti. Ubytování budeme v Poříčí na zámku a jídlo bude až na malé výjimky ve školní jídelně. O svačiny a snídaně se budeme starat my s Márou a za pomoci hříšníkú kteří se určitě naskytnou :-)  Cena bude 2 800,- kč ( ubytování, strava a pronájem hřiště ) . Sraz bude v 9h v Poříčí na hřišti, kde hned v neděli sehrajeme 2 zápasy . 

V 10.15h proti Radnicím "muži" a 15h Slavia Karlivy Vara U19. Budeme velmi rádi když nedělní část soustředění stráví rodiče s námi abychom s trenéry poznali i rodiče klukú z 04 :-).

 

Věci s sebou:      MISKA + LŽÍCE NA JOGURT

 

 Dá se říci , že už jsme zkušení matadoři co se týče soustředění , tak tady jsou jen ty nejdůležitější věci , které mi napadají .

oblečení na 2 tréninky denně ( doufám že bude teplo a věcí nebude zapotřebí moc :-) ) kopačky, švihadlo, klubové oblečení, plavky,  kopii kartičky pojišťovny, léky s návodem užívání pokud někdo má, pantofle na přezutí ,  hygienické potřeby a věci osobní potřeby, 1-2 ( dle počasí ) balík pítí buď vodu nebo nějakou minerálku nic sladkého( nápoje k jídlu jsou v ceně a jinak dokoupíme ) kapesné přiměřené dle vašeho uvážení . Pokud mne ještě něco napadne budu to sem doplňovat pokud budete mít nějaký dotaz zavolejte nebo napište.

V neděli 1.8. od 16h odehrajeme během soustředění přátelský zápas s áčkem Spáleného Poříčí

Odjezd:

Sraz bude letos až na místě ve Spáleném Poříčí v 9h.

Jako vždy za ními jezdili rodiče na soustředění tak doufám že i letos se s většinou

z Vás  uvidíme 31.7. ve Spáleném Poříčí.