Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokyny pro Soustředění Sušice 2020

10. 1. 2020

Soustředění v Sušici 2020

V neděli 19.1. odjíždíme na soustředění do Sušice a odjezd bude společný v 10h ze hřiště SK Petřín. Sraz bude v 9.30h aby byl čas se naložit a mohli jsme včas vyjet. Začínáme v neděli obědem a končit budeme ve středu také obědem. Co se odjezdu týká potřeboval bych vědět kdo nám pomůže kluky do Sušice odvézt a kdo nám pomůže ve středu s odvozem domů.

Budeme trénovat 2 - 3x denně venku na umělé trávě nebo výběh plus bazén a posilovna.

Věci s sebou:

oblečení 2 - 3 tréninky denně venku kdo má tak dvoje kopačky, věci na trénink v hale,( kdyby bylo špatné počasí)   švihadlo, plavky, pantofle na přezutí v hotelu, klubové oblečení, nějaké pití pokud by došlo tak ho koupíme na místě takže cca 4 lahve 1,5l by mohli stačit,  kopii kartičky pojišťovny, léky s návodem užívání pokud někdo má, které předá rodič při odjezdu trenérovi , hygienické potřeby a věci osobní potřeby, peníze na  kapesné přiměřené dle vašeho uvážení, misku a lžíci na oblíbený jogurt a ovoce :-)

Boty na běhání ve kterých budou moct jít také do "posilovny"

Veškerá elektronika, kterou si kluci vezmou je na vlastní nebezpečí už jsou velký tak to nebudeme zakazovat. Mobily se však budou jako každé soustředění při večerce vybírat.

Cena:

2 600,-  ve které je ubytování, plná penze a pronájem hřišť, bazén atd., které bude trenér vybírat při odjezdu.

pokud mne ještě něco napadne budu to postupně doplňovat pokud bedete mít nějaké dotazy pište nebo volejte.

Odjezd ze soustředění ve středu  cca 13h .

Prosím o informaci kdo by mohl jet autem jak tam nebo pak zpět abych to mohl Márovi vše připravit. Jediné co mohu dělat je administrativa u PC a telefonování, takže pokud bude někdo něco potřebovat tak pište nebo volejte mě.

Děkuji Pleticha :-)

 

Auta do Sušice:  auta do Sušice nabídli -

Hofman, Olach, Novák, Žemlička, Petr, Kolářík, Frank je to víc míst než bude zapotřebí tak se při odjezdu domluvíte, že nebude zapotřebí aby jeli všichni

Salák + Hrdlička jedou rovnou sami

Auta ze Sušice:   auta ze Sušice domů nabídli -

Hofman, Šiml, Mašek, Hrdlička, Frank, Hönig ??? opět je to víc aut než bude třeba domluvíme se během úterka