Jdi na obsah Jdi na menu
 


Píle, tvrdá dřina, týmovost = úspěch v klubových anketách !!!

18. 11. 2020

Píle, tvrdá dřina, týmovost = úspěch v klubových anketách !!!

Fotbalový rok 2020 nebyl pro nás trenéry a fotbalisty vůbec příznivý, a to z hlediska přerušení soutěží, trénování, prostě všeho, co máme jako  fotbalisti rádi a čemu obětujeme všichni fanoušci fotbalu spoustu času.  I přes hodně nepříznivé podmínky kluci  individuálně trénovali a plnili plánované tréninkové jednotky na všech možných místech (lesy, louky, pole, schody u kulturních památek) a tak do nové sezóny šli velmi dobře připraveni. Podzimní částí sezóny České divize dorostu U 17 (bohužel pro nás přerušena po odehrání 8. kola), kde jsme se ve většině utkání potkávali s o rok staršími protihráči, jsme se přehnali jako uragán a s plným ziskem bodů a nepřehlédnutelným skóre 57:3 !!!!, jsme díky odloženému zápasu s Domažlicemi skončili na "třetím" místě tabulky.  Výborné výkony nás proto katapultovali do horních pater klubových statistik a po sečtení všech kriterií jsme se dočkali historického klubového vítězství v anketě Tým roku 2020.

Nejlepším týmem SK Petřín Plzeň jsme pro rok 2020 tedy my, ročník 2005 -  U16 !!!!!!

Jak už to bývá zvykem, když šlape tým a je v něm zdravý duch, daří se i jednotlivcům. Dalším velkým úspěchem je vítězství Ondry PETRA alias "Petráše" v anketě nejlepší brankář SK Petřín pro rok 2020 !!!!!!, který se zároveň po zásluze probojoval do klubové  jedenáctky roku tzv.  "A" týmu, jak jinak než na pozici brankáře :), i když v několika zápasech  ukázal, že mu ani hra v poli není cizí a dokonce si připsal vstřelené branky a asistence. Takže velká gratulace Petrášovi !!!!!!!

Dalším individuálním oceněním je dělené druhé místo v anketě střelec roku 2020, které si za 10 soutežních gólů vystřílel Patrik ŠEDIVÝ alias "Šeďas", rovněž jemu patří velká gratulace !!!! V této anketě ještě musíme vyzdvihnout a zmínit 4. místo Lukáše SALÁKA alias "Salyho" s 9 góly, 5. místo Jakuba Höniga alias "Meda"  s 8 góly, takže při vyhlašování této ankety  bychm měli tři ze šesti borců na pódiu. 

A když jsme zmínili nejlepší klubovou jedenáctku pro rok 2020 "A" tým, musíme zmínit i "B" tým, kde jsme měli rovněž zastoupení, a to hned na dvou postech. V obranné čtyřce si místo zcela po zásluze za předvedené výkony vybojoval Jan PLETICHA alias "Honajs", kterého doplnil jako ofenzivní hráč Lukáš SALÁK "Saly".

Je tedy velkou, opravdu velkou škodou, že se kvůli vládním opatřením, nekoná tradiční, vždy výborně připravená dokopná SK Petřín Plzeň, protože slavnostní vyhlášení a převzetí trofejí z rukou hlavních představitelů klubu, by byl pro kluky a trenéry oceněním za dobře odvedenou práci v nelehkých letošních fotbalových podmínkách. Rovněž by to byl nezapomenutelný zážitek pro rodiče a fotbalové fanoušky ročníku 2005 u jejichž stolu by bylo na dokopné asi hodně veselo !!!!! 

Jednotlivé výsledky anket SK Petřín Plzeň   -  https://www.skpetrinplzen.cz/