Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní soustředění Klínovec 2019 - online

5. 8. 2019

Klínovec 2.8.- 6.8.2019

Letní přípravu jsme po dobrovolných trénincích v Plzni, odstartovali soustředěním pod Klínovcem, v horské vesnici Kovářská. Hlavy jsme složili v apartmánu Viktoria, kde se o nás po celou dobu stará tým pod vedením Oldy Šimla st. a Fandy Uhlíka. První den soustředění jsme začali večeří, po které jsme šli na první seznamovací trénink s místním horským prostředím. Obzvlášť příjezdová cesta ke hřišti, která spíše připomíná vrchařskou prémii pro cyklisty, se musela klukům hodně líbit. Po tréninku jsme se odebrali na druhou večeři, kluci se zabydleli a na řadu přišel zasloužený odpočinek. Do Kovářské dorazil i větší počet rodičů - fanoušků, tak jsme po večerce a uspání kluků strávili hezký večer při kytaře ve společenské místnosi penzionu.

 

spolecna.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sobota 3.8.2019 - Druhý den v Kovářské jsme měli na programu dva tréninky. Dopolední jsme strávili na místním hřišti, kde byly kondiční a herní tréninky. Po obědě a poledním klidu jsme se odebrali opět na hřiště, kde po krátkém posilování jsme využili místního kopcovitého terénu a kluci si to náramně užili. Hláška 80 kopečků vytratila úsměv z většiny jejich tváří. Nicméně si s tím poradili nad očekávání a dali do toho zbytek svých sil. Kilometrový přesun ze hřiště na penzion už byl spíše o morální síle, ale všichni to dali. Po sprše následovala famózní večeře - kus masa na grilu, kterou pro nás připravil Olda s Fandou a Martinou Šimlovou.  Následovala večerka a pro realizační tým, včetně přítomných rodičů čekal opět večer při kytaře a spoustu hlavolamů, které zamotaly hlavy nejednomu dospělému.

 

kovarska-2.jpg

 

 

 

 

 

 

kovarska-sobota.jpg

 

 

 

 

kovarska1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

posezeni.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neděle 4.8.2019 - Třetí den soustředění nás čekal dopolední trénink a odpoledne zápas se Slávii Karlovy Vary. Po kilometrovém přesunu na hřiště měli brankáři s Ferym Gožem brankářský trénink a kluci si dali prostorové cvičení, bago a krátkou předzápasovou přípravu. Po obědě jsme odjeli do Karlových Varů, změřit síly s místní Slávii. Zápas jsme vyhráli 3:0 po dvou gólech Martina Franka a jednom Matyáše Kobese. Víc než výsledek nás těší předvedená hra, co se týká nasazení, rychosti a důrazu, obzvlášť po zátěži z předchozích tréninků. Po návratu a dobré večeři čekala pro většinu vytoužená postel a zasloužený odpočinek. Za Slavii v průběhu druhého poločasu nastoupili Filip Hofman a Lukáš Trojan z důvodu zranění a malého počtu hráčů domácího týmu.  

 

kv.jpg

 

 

 

 

 

 

kv1.jpg

 

 

 

 

 

 

kv2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pondělí 5.8.2019 - Čtvrtý den a opět dva tréninky. Dopoledne po rozcvičení následoval střelecký trénink, který si kluci užívali a posilování. Už samotný přesun z penzionu na hřiště se jevil jako problém, ale po uběhnutí pár metrů se kluci dostali do provozní teploty a výběh dali. V odpoledním tréninku je čeká oblíbených 80 kopečků, na které se všichni moc těší a pak hra na dvě. Uvidíme, jak to kluci zvládnou, na některých je už vidět menší únava. Po večeři máme slíbené opekání  buřtů, které si pro nás připravil Olda s Fandou, na které se už teď moc těšíme.

pondeli.jpg

 

 

 

 

 

pondeli3.jpg

 

 

 

 

 

 

pondeli2.jpg

 

 

 

 

 

pondeli4.jpg

 

 

 

 

 

 

pondeli5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

dnes1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bosa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

honajs.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

troji.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ohen.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.8.2019 - Poslední den na soustředění nás čeká fotbalový turnaj. Čtyři týmy, každý s každým. Kapitány jednotlivých týmu jsou oba brankáři a trenéři. Kluci byli do týmů nalosováni večer před opékáním buřtů.

tým č. 1 - Petráš, Marťas, Frenky, Ráďa, Troji

tým č. 2 - Jarda, Kolín, Tadeáš, Honajs

tým č. 3 - trenér Honza, Hofi, Koby, Olda

tým č. 4 - trenér Hofi, Mates, Hrdla, Fery

Favoritem turnaje byl tým č. 3, vedený trenérem Honzou, který naplnil očekávání a turnaj vyhrál s plným počtem bodů, za tři výhry. O druhé místo svedl v posledním zápase velký boj tým č. 2 a č. 4, kdy prohrál fotbalovější tým pod vedením trenéra Hofiho, který nedokázal využít několik gólových situací. Poslední skončil tým vedený Petrášem.

Po turnaji nás už čekal pouze oběd, zbalení věcí a rozloučení s Kovářskou. Jménem celého týmu a rodičů, kteří nás přijeli psychicky podpořit v prvních dvou dnech soustředění, bych chtěl poděkovat Oldovi Šimlovi st., Frantovi Uhlíkovi a Martině Šimlové, za to jak se o nás starali, vytvořili nám příjemné zázemí a dokázali nás vždy zasytit.

Díky !!!!

 

konec.jpg