Jdi na obsah Jdi na menu
 


Individuální letní příprava 2022

29. 6. 2022

Individuální letní příprava 2022 1.7. - 17.7. 2022

Zdravím vás chlapci moji a od teď tím myslím i všechny 2004 :-)

Začíná nám letní příprava a protože ta společná je velice krátká tak je třeba se dva týdny připravit individuálně, protože nás nečeká vůbec nic lehkého ba naopak když jsem viděl souúis našich soupeřů v ČLD 19, ale na druhou stranu je to velká výzva poměřit síly s týmy jako Sparta, Slavie, Viktorka, Bohemka, Teplice, Liberec, Boleslav a spousta dalších, protože v tabulce je 20 týmů a naším úkolem je samozřejmě nespadnout .

Na druhém bojišti, které nás čeká ČDD 19A, kterou jsme si na jaře zahráli to sice možná bude o něco jednodušší, ale v lize je náš cíl nespadnout tak v divizi hrát do 3 místa a držet na dohled 1 postupové místo.

Na úvodní stránce máte rozpis idividuálních tréninků, které si odběháte doma nebo na dovolené a jak jste většina zvyklá napíšete do skupiny na Whatsapp např. trénink 8 HOTOVO . U jedno tréninku kde máte kilometrové úseky napíšete váš nejlepší čas a průměr všech časů v tomto tréninku na kilometrové úseky.

Co se týká konkrétních dnů, které jsem vám napsal tak si to můžete posunout dle vašich plánů. Co ale musí zůstat je posloupnost jednotlivých tréninků.

Po každém tréninku nezapomeňte na pořádné protažení a také na posilování horní části těla :-)

Na závěr bych chtěl v našem trenérském týmu přivítat dvě posily Petra Ivaniče, který na Petříne působí u přípravky a Petra Výtiska, který je na přechodu mezi hráčskou a trenérskou kariérou :-)

 Nešetřete se v těchto individuálech, protože to 

DĚLÁTE HLAVNĚ PRO SEBE ,

ALE TAKÉ PRO CELÝ TÝM STARŠÍHO DOROSTU

SK PETŘÍN PLZEŇ